RETROBAMENT AMB LES “CITES EXPRESS”

El primer dia d’escola, el 12 de setembre, vam entrar a classe i tot va ser molt diferent. La Rosa ens va dir que escrivíssim un tema per parlar. Quan vam acabar, vam anar a saludar els nostres amics.

Desprès de passar tot l’estiu vam començar la classe amb una forma de les taules inesperada ( en rotllana i en parelles), ens vam seure i vam començar a jugar a les Cites Express. El joc tractava de que seies en una taula amb un company, la Rosa treia un paperet amb un dels temes que havíem escrit i començàvem una conversa en 2 minuts. Era molt difícil deixar de parlar…i vam riure molt.

Quan vam acabar aquella conversa, els que estaven fora de la rotllana es movien un lloc a la esquerra i començàvem a parlar d’un altre tema.Vam estar així tota l’estona fins que donàvem la volta sencera.

L’Arnau diu que li va agradar molt l’activitat perquè va ser una bona manera de retrobar-nos amb els companys. El Biel comenta que va ser molt emocionant, tot i que troba que a vegades et quedaves sense conversa depenent del tema que sortia. Pensem que va ser molt divertit i una bona manera de retrobar-nos.

Benvinguts a sisè!

Violeta, Miquel i Raúl

Pic de Noucreus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *