TALLER DE CERÀMICA

Com ja sabeu estem recollint diners per fer una sortida a final de curs com a comiat de l’escola. I per recollir diners hem fet unes peces de ceràmica per vendre a la parada de la Fira de la Candelera. Per això va venir la Irlanda del Taller La Cadira de Molins de Rei per ensenyar-nos i ajudar-nos a confeccionar unes peces de ceràmica.

Durant quatre dies va venir i va ensenyar-nos a fer les peces, el primer dia ens va ensenyar les tres tècniques que podíem utilitzar per fer les nostres obres d’art. Hi havia la del xurro, la del pessic i la del modelatge. Tothom va poder fer la seva peça amb la tècnica que volia. Un cop fetes les vam deixar assecar i la setmana següent les vam polir i decorar amb pintures de molts colors. Ara la Irlanda les ha de coure i les esmaltarà perquè quedin més lluents i boniques.

Esperem vendre-les molt ràpid per aconseguir més diners per fer la sortida.

Elisa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *