Línia del temps del segle XX

Els alumnes de 5è B vam estar buscant informació per fer un treball sobre la Guerra Civil.

El dia 23 de novembre, vam començar a fer una línia del temps sobre les etapes històriques que hi van haver durant el segle XX: Monarquia d’Alfons XIII, la dictadura de Primo de Rivera, 2ª República, la Guerra Civil, el Franquisme, la transició a la democràcia i la Monarquia de Joan Carles I.

Primer, vam fer grups i cada grup investigava una etapa.Quan tots els grups van acabar, vam ajuntar tota la informació i vam construir una línia del temps al passadís.

Per fer-ho vam necessitar un lloc on posar la línia del temps, vam mesurar amb un metre l’espai que teníem al passadís i finalment vam utilitzar diferents colors de paper per diferenciar les etapes. A l’acabar vam col.locar els nostres pòsters i imatges a la línia del temps.

Vam fer una gran feina tots plegats!!!

Marc P. i Bru C.

Turó de l’Home

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *