MICROSCOPIS

El divendres 29 de gener i dilluns 1 de febrer vam anar a l’aula d’experimentació amb l’Isaac, allà ens va explicar com funcionaven els microscopis. Primer ens va ensenyar que un microscopi a de portar una llum molt potent per poder veure bé el que volem observar. Després ens va explicar per que servien els microscopis i ens va dir que servia per mirar coses petites més grans. Ens va explicar les diferents parts d’un microscopi i vam començar a experimentar hi ha poder-lo fer servir. També ens va explicar com fer servir els objectius que son per ampliar la imatge hi ho vam provar, i per últim ens va explicar que per no veureu borrós hi havia una roda micromètrica que tu havies d’anar girant a poc a poc per veureu millor.
Van ser uns deu minuts molt divertits i molt interessants tot gràcies a l’Isaac.

Elna i Isona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *