EXPOSICIÓ “+HUMANS”

El dia 7 d’abril vam anar a una exposició que és diu +HUMANS. Ens vam dividir per dos grups , X i Z. El Z va començar 10 min. abans amb una noia que es diu Alba. El cap de 10 min, el grup X va començar amb una noia que es diu Clara. Ens van ensenyar i explicar la història i el quadre d’Ícar i Dèdal. La gent que perd un peu, un braç o una cama es posen una pròtesi que augmenti les seves capacitats. Hi ha persones que es volen posar una part de robot com una orella, un xip, una antena per sentir música, etc…

Quan vam acabar vam estar a una sala jugant amb material de l’exposició. Vam esmorzar a un parc del davant i vam jugar. Després vam anar a fer una volta pel Barri Gòtic i vam anar a la plaça del Rei però estava plena i vam anar a un parc infantil a dinar. En acabar de dinar, ens vam reunir amb 5éB a la Plaça Catalunya, vam estar jugant fins que vam haver de marxar. Vam agafar el tren i vam tornar cap a l’escola.

La visita a l’exposició va ser interessant i divertida. Com que l’exposició ja està arribant al seu final hi havien alguns elements que no funcionaven del tot bé. Malgrat això, valorem el dia de manera molt positiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *