LES COLÒNIES A L’ESCALA

Vam anar de colònies des del dimarts 13 fins el divendres 16 d’Octubre a l’Escala, al Baix Empordà, i ens ho vam passat molt bé.
El primer dia en el viatge d’anada quan estàvem a 20 minuts de l’Estartit se’ns va espatllar l’autocar a Rupià, un poble molt petit i el vam visitar. Després va venir un altre autocar i vam anar a visitar els Aiguamolls de l’Empordà i allà vam dinar. A la nit va ploure i ens vam quedar a dintre jugant al “poble que dorm”.
L’endemà al matí vam descobrir el sistema dunar i a la tarda vam anar a visitar les ruïnes d’Empúries. Al vespre, vam anar a buscar el tresor dels pirates i ens vam estar una estona escoltant el mar.
El dijous ens vam dividir en dos grups (l’ X i el Z) i vam fer caiac i jocs a la platja i flanqueig. I al vespre vam fer una discoteca.
L’últim dia vam anar a les illes Medes amb el Nautilus, vam dinar i vam tornar cap a Molins després de quatre dies ben divertits.

Eulàlia i Núria

6 comentaris a “LES COLÒNIES A L’ESCALA

  1. A mi m’ha agradat molt mirar les fotos i em porten records de les colònies (que m’agradaria repetir) sobretot la disco, millor impossible!!! (o es posible??? 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *