Fem música amb boomwhackers

Els nens i nenes de La Morella i de Puig les Agulles, a música, hem estat treballant diferents ritmes i les notes de l’escala musical amb els boomwhackers. Són uns tubs de plàstic de colors, que ens ajuden a conèixer les notes, ja que cada color representa a una nota musical.

Després de practicar a partir d’activitats d’improvisació amb aquest instrument, vam formar diferents grups. Cada grup ha inventat un patró rítmic i melòdic, desenvolupant la seva creativitat, així com la coordinació amb els companys i companyes. Aquestes són dues de les habilitats que entren en joc quan es du a terme una pràctica instrumental en grup.

En els següents vídeos podreu veure una mostra d’aquestes creacions i, també, algunes fotografies de la seva preparació.

La Morella

Puig Les Agulles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *