ESPAIS

PATI

El pati és un dels moments més esperats pels infants. És un espai d’activitat espontània i lliure on es relacionen i juguen amb els iguals. Es converteix també en una oportunitat per a fer noves descobertes amb infants de diferents edats i altres adults. Els infants poden trobar diverses propostes de joc: estructures, sorral, bicicletes, taules de ping-pong, jocs tradicionals, música, futbol, handbol, voleibol i bàsquet.

 

 

BIBLIOTECA

L’espai de la biblioteca és un espai tranquil on els infants poden trobar tota mena de llibres i contes per tal de fer volar la imaginació i endinsar-se en històries misterioses, de por, d’aventures, de màgia, d’amor… L’Aleph, la mascota de la biblioteca, els proposa activitats de dinamització i foment de la lectura.

La biblioteca és per a l’escola un element imprescindible per fer cerca d’informació.

 

 

LUDOTECA

La ludoteca és un espai de joc lliure, on els infants de P3, P4, P5 i 1r es troben amb diferents propostes joc simbòlic. El joc és una experiència necessària per a cada un dels infants i ajuda a crear vivències relacionals i comunicatives d’interacció amb els altres i l’entorn i que faciliten el creixement de la personalitat dins del marc social potenciant la convivència i la coeducació.

 

 

AULA D’EXPERIMENTACIÓ

Les aules d’experimentació són espais que hem inaugurat el curs 2012-2013. Volem que l’experimentació i la manipulació de materials sigui encara més present en el dia a dia dels infants, ja que l’aprenentatge mitjançant les vivències manipulatives, la verificació o desmentiment de les hipòtesis, en definitiva aprendre a partir del mètode de l’assaig-error, és clau per poder analitzar de forma crítica, promoure el pensament científic.

 

 

POLIESPORTIU

El Poliesportiu és un espai que, per les seves dimensions i equipaments, té diverses funcions: per una banda l’utilitzem per portar a terme les activitats d’Educació Física i Arts Escèniques i per altra banda per fer totes les activitats i festes, tant internes en les quals participen tots els infants i docents de l’escola, com les festes obertes a les famílies.

 

 

SALA DE PSICO

L’escola treballa amb una praxi psicomotriu basada en la proposta de Bernat Aucouturier de P3 fins a 1r . Aquesta pràctica comporta una manera de treballar amb l’infant a partir de la seva expressivitat i de l’experimentació a partir del seu propi cos. Diversos materials (coixins, robes, cordes, matalassos, bancs…) estan disposats de manera que l’infant, de forma lliure, segura i acompanyat per l’adult, pot experimentar i anar estructurant joc simbòlic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *