Menús Febrer 2021

Bon mes de Febrer famílies!!

Desitgem que hagueu tingut un bon inici d’any!!

Per a les famílies que feu ús del Menjador esporàdicament, a continuació, compartim els menús del mes de Febrer de 2021. Les famílies que estigueu inscrites al portal Menja sa els teniu disponibles accedint-hi amb el vostre usuari i contrasenya.

Us adjuntem i us mostrem el Menú Basal d’aquest mes de Febrer de 2021 (cliqueu l’enllaç):

A la imatge podeu veure el Menú basal (el menú per als infants que no tenen cap especificitat). Per veure la resta, ho podeu fer accedint als enllaços: sense gambes ni cacahuetssense enciam, ni fruits secs, ni kiwi ni préssec, sense peixsense ou i sense peixsense gluten,sense salmó ni marisc, sense ou, sense proteïna de llet de vaca i vegetarià.

Recordeu que, si els vostres fills es queden al Menjador de forma esporàdica i tenen alguna al·lèrgia alimentària, us recomanem que ho deixeu escrit al tíquet que li entregueu a la Mireia.

Salut i bons aliments!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *