Estrenem nova web

A partir d’avui, dia 12 de Febrer, aquest bloc de l’escola donarà pas a un nou espai que agruparà tota la informació de l’escola: la dels cicles, la dels nivells, les notícies, les activitats, etc. per què no us en perdeu ni una i continuï sent testimoni i empremta de l’activitat diària amb els nostres alumnes.

Si feu clic a la imatge, us durà directament al nostre NOU BLOC.

 

Projecte Tàndem: 3r-6è

El dimecres 17 de gener els nens i nenes de 3r i 6è es van trobar al pati per celebrar l’inici del projecte Tàndem d’aquest curs.

Van ser uns moments divertits on els tàndems, que continuaven del curs passat, es van retrobar. També vam fer un sorteig per a formar noves parelles, ja que hi ha hagut baixes i noves incorporacions.

Aquí podeu veure unes fotos de la trobada.

 

UNA VISITA ESPECIAL…

Avui a l’escola hem tingut una visita molt especial: el PATGE REIAL. Els nens i nenes d’ Educació Infantil i Cicle Inicial hem anat a rebre’l al gimnàs, on li hem regalat algunes cançons. Després ha passat per les classes i li hem entregat la carta dels reis. Ha estat molt emocionant!

GRÀCIES PER LA VISITA PATGE!

 

Santa Cecília 2017

Avui, 22 de Desembre 2017, l’escola ha celebrat la Festa de Santa Cecília. Hem dedicat la jornada d’avui a la música, amb actuacions i música de joves talents. Aquí us presentem una petita mostra en imatges de les audicions que els nostres alumnes de Cicle Mitjà i Superior han realitzat davant els més petits de l’escola

 

A la tarda, els alumnes vam gaudir del talent de Sopa de Galets, 4 noies que, amb 4 veus i una guitarra, ens van oferir una audició que ens va delectar a tots i a totes, us deixem un vídeo del qual lamentem que la qualitat no hagi pogut ésser millor i hagi estat a l’alçada del so que vam poder escoltar en directe.

Des de l’escola volem donar un càlid agraïment a tots els alumnes, mestres i col·laboradors que varen fer possible aquesta jornada de Santa Cecília que, com cada any, l’escola va dedicar a la música, autèntica protagonista. A tots els nostres joves artistes, MOLTÍSSIMES GRÀCIES.