PUNT VERD DE LA VALL D’HEBRON


Abans del Carnestoltes ens ha donat temps de fer un parell de sortides més, dins el projecte d’Escola Verda. Els alumnes de 2n d’ESO van anar el dimecres a visitar el Punt Verd de la Vall d’Hebrón, on ens van explicar tot el que s’hi podia portar, i què feien amb cadascún dels materials. Hi havia de tot!! Des d’un microones, una pila, porexpan, o una porta de fusta! Ens van explicar que a Barcelona hi ha molts punts verds, de petits i de grans, on poder portar totes les deixalles que generem, que són moltes!
Quan vam acabar la visita ens van regalar unes bosses per poder fer recollida selectiva a casa (la groga, la verda i la blava). Després ens vam quedar a dinar per Barcelona, al parc del Poblenou, on l’aire no bufava tan fort com a la zona de la Vall d’Hebrón!

Aquest article ha estat publicat en 2n ESO, GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *