BARCELONA PER SOTA

El dijous gras, els alumnes de 4t d’ESO van poder descansar dels preparatius del famós túnel del terror, i van anar a conèixer tot el que hi ha per sota els nostres peus quan caminem per Barcelona. Ens esperaven al passeig de Sant Joan, amb carrer València, una educadora i uns treballadors del Clavegueram de Barcelona. Ens van preparar, amb casc i guants i ens vam endinsar per un forat a terra cap a les entranyes de Barcelona, on hi ha una altra ciutat, amb quilòmetres i quilòmetres de carrers, encreuaments, cascades, etc… Molt impresionant!
Ens van explicar com funciona tot el sistema de clavegueram, el seu control i neteja. I vam aprendre la importància de no llençar qualsevol cosa pel vàter o les aigüeres de casa, perquè podem causar greus problemes!
No feia olor a roses, i vam veure els “habitants” que viuen en aquesta ciutat subterrània, amb uns bigotis i cueta molt llargues, però tot i així va ser molt interessant conèixer aquesta part de Barcelona, que no per no del tot agradable, no deixa de ser molt important!

Aquest article ha estat publicat en 4t ESO, GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *