LA CUINA DE 3r

La classe de 3r de la ESO estem fent un projecte d’alimentació i cuina, amb el que estem aprenent la importància d’alimentar-nos correctament per tenir una bona salut.

Estem estudiant els diferents tipus de dietes que hi ha en el món, estem aprenent a cuinar fent receptes molt bones amb els ingredients que anem a comprar-los plegats al supermercat, i també anem d’excursió!

Aquest primer trimestre vam anar a visitar el bus Alicia, de la Fundació Alicia creada pel prestigiós cuiner Ferran Adrià. Vam aprendre a cuinar quatre receptes molt sanes i molt fàcils de realitzar. De fet el taller es deia “Tinc gana i no tinc temps”. Va ser molt interessant! Segur que més d’un ja ha practicat a casa repetint les receptes, oi??

IMATGES DE CUINA DE 3r

Aquest article ha estat publicat en 3r ESO, GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *