COMISSIÓ VERDA: ESMORZARS MÉS SOSTENIBLES

Durant aquest primer trimestre hem fet un experiment. Hem estat pesant els embolcalls que hem fet servir pels esmorzars, durant tres dies diferents, i ha resultat que gastem tota l’escola en tres dies 1.160 grams!!! Comenceu a multiplicar i veureu la barbaritat de kg que gastem només amb papers de plata, plàstics i tretra briks.

Després de saber aquestes xifres, tota l’escola en hem posat a pensar possibles solucions per evitar aquesta despesa. De moment han començat a sortir idees interessants que les anem penjant al nostre suro. Però mentre acabem de decidir tenim un contenidor groc nou al pati, per que totes aquestes deixalles es puguin reciclar!

Estem fent molt bona feina!!


Aquest article ha estat publicat en GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *