PETITES HISTÒRIES PER A SER MILLORS PERSONES

EL PEIX FELIÇ. Es tracta d’una bonica història que ens explica com Jimmy, que vivia sol en una gran i sorollosa ciutat, decideix un dia escollir un peix del gran aquari de la botiga d’animals que veu cada dia quan es dirigeix cap a la feina. O va ser a l’inrevés?

SWING DEL CANVI. Molts cops ens deixem endur per els nostres prejudicis fins que un fet, un signe, una paraula, ens fan adonar del nostre error. Deixem sempre oberta la possibilitat de canviar i de veure el món i a les persones des d’un altre punt de vista.

MONSTERBOX. És una història que ens fa valorar l’amistat, per sobre de totes les diferències que puguin existir entre les persones.

EL CIRC DE LES PAPALLONES. Ens ensenya les pors i les necessitats humanes, com la de sentir-nos acceptats per la resta o superar les pròpies barreres.

EL VIATGE D’EN SAÏD. Ens explica la història d’un nen que viu en un poble coster del Marroc. Un dia, decideix emprendre un viatge cap a aquest lloc que tots creuen que és la terra de les oportunitats. Encara que al principi així ho sembla, la veritat és que aquest nou destí és ple de tragèdies, dificultats i molts problemes. Una història que ens fa reflexionar sobre la necessitat vital de ser solidaris.

EL VENEDOR DE FUM. El curt mostra com un venedor de fum enganya a un poble. Permet treballar temes com el consumisme o la importància de les aparences, valors com la integritat i l’honestedat. Les habilitats enllaçades amb aquest vídeo són; la presa de decisions i solució de problemes, la negociació o rebuig i el pensament crític.

CANÇÓ DE PLUJA. Es basa en la història d’un infant que, després de trobar-se amb una guineu, decideix ajudar-la sota la pluja de la ciutat.

L’OBJECTE PERDUT.  Posa èmfasi en el fet que hem de posar atenció a tot allò que passa a la gent del nostre voltant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *