Quan arriba el fred…

Sense adornar-nos, el primer trimestre d’aquest curs 2018-19 va passant al ritme d’un compàs de fulles ballarines a la tardor. Vam començar amb molta calor i el cap desentrenat, però de mica en mica hem agafat velocitat i pràctica. Tot al mateix temps que hem recuperat la jaqueta i la bata.

Durant aquesta primera part del trimestre, els alumnes de 2n hem fet força activitats: hem guarnit la classe amb elements de la tardor, hem visitat el Mercat Central de Reus…

Durant el període de la Castanyada, hem cantat la cançó dels esquelets, amb els companys de 6è i també hem començat l’activitat dels Padrins Lectors amb els companys de 5è B. Estem molt contents de poder fer activitats diferents i divertides!

I com a colofó del trimestre, avui hem començat la natació al Reus Deportiu. Estàvem una mica nerviosos perquè alguns no sabem nedar prou bé, però amb l’ajuda dels monitors ens ho hem passat molt bé i esperem aprendre a nedar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *