COMENIUS TRAVEL: Ara ja estem a Estambul

image

image

image

Divendres 16 de maig

Per començar el dia, més ben dit, la nit, hem agafat l’autocar de camí cap a Istambul a les tres de la matinada i hem dormit a l’autocar. Hem arribat cap a les 8:30, però moure’s amb transport per Istambul és igual que a Barcelona, un caos!

 

Quan l’autocar ens ha deixat hem anat directes cap a Hagia Sofia amb un guia que ens explicava coses sobre els llocs que hem visitat. Quan hem sortit. Hem anat a un dipòsit d’aigues subterrànies que semblava una capella, on hi havien basses d’aigua amb peixos, un lloc molt curiós! Ens hem separat per nacionalitats i hem anat a buscar un lloc per dinar.

 

Després hem anat al Gran Bazar. Ens ha sorprès la quantitat de botigues que hi ha allà, aproximadament unes 4000! Impressionant, oi? Evidentment, no ens ha donat temps de veure-les totes! No us penseu que s’acaba aquí, encara hem anat a visitar un altre lloc, la Mesquita Blava! Les noies ens hem agut de posar vel per entrar, i tots ens hem agut de descalçar. Llavors ja hem anat cap a l’hotel a descansar perquè avui hem caminat molt!

JUDITH BUISAN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *