ROVELLÓ Club de lectura 6è. “Cookies”

Rovelló ha estat el llibre, que escrit per en Josep Vallverdú i editat per La Galera, han llegit la Sofia, l’Alan, l’Aina, la Carla l’Ami en Jan Pol, La Idoia , l’Ingrid i l’Elisa. En general a tots i totes els hi costat entrar i fer una lectura continuada, ho havien de deixar i entomar més tard. Una de les causes explicaven, era que s’esplaiva molt en les descripcions i això els aburria una mica. A partir de les primeres aventures de’n Rovelló els hi ha sigut més fàcil avançar.
La història té moments que els ha divertit, però també moments tristos i d’angoixa. L’Alan s’ha conmugut en l’escena en la que en Rovelló va ser apedregat per uns nois i va haver de fugir, cames ajudeu-me. Els ha sobtat el final, alguns esperaven que fos diferent i que els hi ha semblat inacabada.
Gairabé tots havien vist la serie de dibuixos de la tele i els hi hagradava més aquelles aventures.

En una propera entrada us penjarem les mascotes del grup “Cookies”


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *