TELETUBBIES 6è Club de lectura

Els estimats i estimades  Teletubbies van arribar a la trobada puntualment, però…. faltaven llibretes, faltaven llibres, en algunes llibretes encara no havien recollit cap nota….Va ser la incipient primavera que la sang altera?

Aquest fet va ser motiu de comentari amb tot el grup i esperem que en la propera tornem amb tots els requisits exigits.

Tot i això ha donat molt que parlar el llibre de l’autor David Walliams. i que porta per  títol El noi del vestit i il·lustrat per Quentin Blake. Editorial Estrella Polar. 2010

El protagonista es diu Dennis i té 12 anys. Viu amb el seu pare i el seu germà gran. A casa seva és més fàcil parlar de fútbol que de sentiments, i sovint, en Dennis troba a faltar la seva mare. Un dia, a l’aula dels castigats en Dennis coneix a la Lisa, una fanàtica de la moda que convenç a l’enamorat Dennis d’anar a casa d’ella a jugar a provar.se vestits. Tant és així que fins i tot s’animen a fer passar en Dennis per una amiga francesa de la Lisa, anomenada Denise, i anar disfressat a l`escola. En Dennis ho troba molt divertit perquè descontent amb la seva vida, pot jugar a ser un altre persona. Però no tothom acceptarà aquest canvi, en ser descobert l’engany en Dennis serà avergonyit tant a l’escola com a la seva pròpia casa.

El grup a gaudit de la lectura d’aquest llibre li han donat una nota alta entre 9 i 10 sis participants i entre 7 i 8 quatre participants. Les il·lustracions en agradat a quasi tots doncs també es va comentat que en comparació amb Matilda, no resultaven tant divertides.

Una abraçada i fins la propera trobada el  29 d’abril !

IMG_2680

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *