GEMMA SALES X – TROBADA GRUP GLANS

Dijous, 28 d’abril a la tarda vam rebre a l’autora i il·lustradora Gemma Sales. La Valèria va fer la presentació de la Gemma fem servir un acròstic del seu nom. També ens va portar moltes il·lustracions i quadres pintats per l’autora que porta des de molt jove realitzant il·lustracions i escrivint. Seguidament la Gemma va demanar l’ajut i la imaginació dels nens i nenes per poder explicar com es fa un llibre des de que neix la idea d’escriure un conte fins que arriba a les mans dels lectors i lectores. Després d’aquesta activitat ens va complaure escoltar-la explicant-nos un conte escrit e il·lustrat per ella “Els ninots de neu” que li han editat en el Japó. Ens va fer una i·lustració mentre ens explicava el conte (podeu veure-la en el vídeo). Per acabar vam celebrar els 5 anys de la biblioteca Jaume I bufant les espelmes, cantant l’aniversari feliç i menjant coca i xocolata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *