ÀDEU AJUDANTS DE LA BIBLIOTECA


Àdeu, Cristian, Lorena, Bárbara, Sokhna, Youstina i Nicole heu estat els més constants d’entre els nois i noies que es van apuntar per fer aquesta tasca. Encara que vosaltres també heu tingut dies en que us feia mandra o teniu altres coses per fer a l’hora del pati, heu intentat complir amb el comprís que havíeu prés a principi de curs.

El contacte amb els llibres us ha portat a trobar o descobrir llibres per llegir vosaltres a casa, heu après a fer el préstec i la devolució amb el programa de l’ordinador, ha ordenar els llibres a les prestatgeries i també a etiquetar els llibres. Vigilava-ho que els companys i companyes no mengessin dins la biblioteca i també a mantenir l’ordre de la sala, els jocs de taula i el volum de veu. Heu ajudat en els nens i nenes de primer a ensenyar-els-hi els pasos a seguir per demanar un llibre en préstec.
Entre vosaltres i jo en viscut moments de calma i moments de més tensió o conflicte, però sempre hem estat capaços de parlar, escoltar i buscar solucions, així que heu arribat a la fi del vostre compromís, vosaltres seguireu cap a l’institut mentre des de la biblioteca valorarem la vostra feina com a positiva e intentarem que els propers alumnes de 6è també vulguin agafar aquest compromís solidari i desinteressat de ser ajudant de biblioteca.
Heu de seguir visitant la biblioteca tant la de l’institut com la del barri, doncs heu pogut comprovar que sempre es poden trobar llibres interessants tant d’imaginació com de coneixements o potser revistes del vostre interès.
La Jaumeta (mascota) i lÀngels, com a responsable de la biblioteca, us donem les gràcies de tot cor per compartir el vostre temps lliure amb la biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *