T’agrada posar sal al menjar?

-T’agrada posar sal al menjar?

Tal com hem estudiat en el nostre treball, la sal presenta uns aspectes negatius quan el seu consum és excessiu i vàrem voler saber quin percentatge de població consumeix aquest de manera excessiva i quin percentatge de població fa un consum raonable i no perjudicial per a la seva salut.

Enquesta de 16 a 25 anys

Enquesta de 16 a 25 anys

8g2

Enquesta de 25 a 40 anys

eeeeeeeeeooooooooo

Enquesta de més de 40 anys

Aquestes gràfiques corresponen al consum de sal a la nostra societat. En la gràfica del primer grup, de setze a vint-i-cinc anys, el percentatge més elevat, amb un 56% és de les persones que afegeixen poca sal als menjars. Un 28% ha indicat que hi afegeix molta i la minoria la qual esta formada per un 12% no hi afegeix. Per tant, un 28% de la població d’entre setze i vint-i-cinc anys fa un consum excessiu de sal.

En la segona gràfica, corresponent a la franja d’edat d’entre vint-i-cinc i quaranta anys, el percentatge més alt, com en el primer grup, és de les persones que afegeixen poca sal als menjars, amb un 63%. Un 21% de la població d’entre 25 a 40 anys hi afegeix molta i un 10% no hi afegeix gens. Aquest grup també segueix bastant els paràmetres de la dieta mediterrània.

En el tercer i últim grup, persones majors de quaranta anys, només el 8% no afegeix sal als àpats. Un 74 % hi afegeix poca i un 14% afegeix molta.

Per tant, a tots tres grups el percentatge més gran s’atribueix a aquelles persones que afegeixen poca sal al menjar per tant segueix els paràmetres de la dieta mediterrània.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *