Altres aspectes

 

-Acostumes a menjar sol o acompanyat? En cas afirmatiu, per qui?

Un element molt important de la dieta mediterrània és menjar acompanyat de companys, familiars i que l’hora del dinar sigui un moment de conversa i distracció així doncs com és un aspecte important dins la dieta varem pregunta si acostumen a menjar sols o acompanyats i en el cas que fos afirmatiu, calia que indicarem per qui, si per familiars, amics.

GRUP1 MENJARSOL

Grup de 16 a 25 anys.

GRUP2 MENJARSOL

Enquesta de 25 a 40 anys.

GRUP3 MENJARSOL

Enquesta de més de 40 anys.

En aquestes gràfiques podem veure que tan sols un 10% del primer grup, entre setze i vint-i-cinc anys, mengen normalment sols. El mateix percentatge és per a les persones que mengen normalment acompanyades i les que a vegades mengen sols i a vegades acompanyats, amb un 44%.

Dels que mengen acompanyats, la gran part, un 48%, ho fan amb algun familiar i el 22% amb tota la família.

En el segon grup, el 54% menja normalment acompanyat i només un 14% normalment sol. Dels acompanyats, un 33% ho fan amb algun familiar i un 25% amb tota la família.

En el tercer grup, majors de quaranta anys, només el 11% menja normalment sol. En canvi, un 54% menja normalment acompanyat i el 29% a vegades sol i a vegades acompanyat. Dels que ho fan normalment acompanyats, el 39% ho fan amb la companyia d’algun familiar i el 32% amb tota la família.

D’entre aquestes gràfiques, podem observar que en la franja d’edat d’entre setze i vint-i-cinc anys el percentatge de menjar normalment sol és el més baix, amb un 8%, i el percentatge de menjar acompanyat d’amics és el més alt, amb un 15%

-Sols freqüentar restaurants fast-food?

Avui dia és molt freqüent anar a restaurants fast-food entre els més coneguts Burger King, Mc Donald’s, a causa del nostre estil de vida cada cop hi ha més restaurants d’aquest tipus i el nostre consum augmenta. A causa d’aquest increment de consum de restaurants de menjar ràpid vàrem voler descobrir quin percentatge de la nostra societat sol anar a aquests establiments i amb quina freqüència i si fan un consum excessiu d’aquests aliments no considerats dins la dieta mediterrània.

GRUP1 FASTFOOD

Enquesta de 16 a 25 anys.

GRUP2 FASTFOOD

Enquesta de 25 a 40 anys.

GRUP3 FASTFOOD

Enquesta de més de 40 anys.

Aquestes gràfiques ens indiquen el número de vegades que la població sol freqüentar restaurants fast-food, com per exemple Mc Donals, Burger King o Viena.

Podem observar que entre la gent més jove el 66% no hi freqüenta gairebé mai, el 27% diversos cops al mes i tan sols el 2% diversos cops a la setmana. Per tant, podem dir que els joves no fan un consum abusiu d’aquest tipus de menjar. En el segon grup els resultats són molt semblants. La gran majoria, el 78%, no hi freqüenta gairebé mai, el 14% diversos cops al mes i només l’1% diversos cops a la setmana. A partir dels quaranta anys, el 88% no hi freqüenta gairebé mai i el 5% diversos cops al mes. Segons els resultats, podem determinar que la gran majoria, exactament el 77’33%, no freqüenta gairebé mai restaurants fast-food i que tan sols l’1% del total hi freqüenta diversos cops a la setmana.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *