Lectures matemàtiques

https://www.flipsnack.com/irodri45/lectures-matem-tiques.html

Aquí trobareu un llibre amb propostes per treballar la comprensió dels problemes amb tota la classe a través de la modelització del mestre. Està encarat al treball a Cicle Inicial, però és fàcilment adaptable a altres nivells.

Fer sessions de 1/2 hora setmanals, per exemple, aprofitant les que tenim marcades a l’horari com a lectura diària, seria ideal. Cada problema pot ser llegit, analitzat, imaginat, recreat, etc. No tots tenen una solució directa perquè volem treballar la comprensió crítica i per tant, si falta alguna dada al problema, veurem que no podem solucionar-lo. Trobar dades en falta estimula la comprensió real de les situacions.

Us animo a provar-ho i que em dieu com us ha anat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *