PROTAGONISTES GENER P3

El 24 de Gener ens va visitar la família de l’Álex i ens van ensenyar a fer un pop amb material reciclat: vam pintar el rotlle de paper de wc amb pintura, li vam enganxar ulls amb gomets i li vam dibuixar la boca amb retolador. Després la mare de l’Álex ens va posar purpurina a la cara per ballar la música que més li agrada a l’Álex: Michael Jackson.
El 31 de Gener va venir la família de la Olaia i ens van ensenyar a fer l’activitat que més li agrada fer a l’Olaia: pintar amb témpera figures de guix. Ens va agradar molt perquè vam poder barrejar colors i mai abans havíem pintat amb aquestes pintures!! Després vam pintar un dibuix amb els dits! En acabar, la Olaia ens va regalar uns sugus boníssims!
I la Silvana en s va portar el seu cavall de joguina. Vam pujar al damunt i vam poder escoltar els sorolls que feia. Després vam pintar una màscara dels seus dibuixos preferits: el Doraemon.
Mireu un petit recull de fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *