PROTAGONISTES DE MARÇ P3B

EL ROGER VA SER EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA (2 MARÇ 2012). ENS VAN PREPARAR UNA ACTIVITAT MOLT DIVERTIDA. VAM PINTAR GATETS AMB XOCOLATA DESFETA, PER FER UN ESPANTASOMNIS. VAM VEURE UN C.D A L’ORDINADOR I DESPRÉS VAM SORTIR AL PATI A FER BOMBOLLES DE SABÓ. SUPER DIVERTIT. A MÉS VAM REBRE UN REGALET PER PART DEL ROGER, PERQUÈ EL DISSABTE ERA EL SEU ANIVERSARI. DIVER, DIVERTIT!!!!!
EL DIA 9 DE MARÇ L’ADRIAN VA SER EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA. VA PORTAR MOLTS COTXES I ELS VA DEIXAR PER JUGAR A TOTS. DESPRÉS VAM FER UNES MARAQUES AMB CIGRONS, ARRÒS I UN POT D’ACTIMEL I HO VAN DECORAR AMB GOMETS DE COLORS.VAM ESCOLTAR MÚSICA I VAM BALLAR, I VAM PODER TOCAR UN DJEMBÉ. DIVERTIT!!!!!.
EL DIVENDRES 16 DE MARÇ DE 2012 VA SER EL PROTAGONISTA EL GUILLEM. VAN PREPARAR UNA MANUALITAT: FER UN GAT. VAM REPARTIR ORELLES, BOQUES, NASSOS, ETC…PER ENGANXAR-HO A LA FIGURA DE GAT. TAMBÉ VAM ENGANXAR LA CUA I UNA CAMPANETA . TOTS VAM ACABAR DE DECORAR AMB GOMETS VERDS. DESPRÉS VAM SORTIR AL PATI A JUGAR A “PICA PARET”!!!!.
LA PAOLA VA SER LA PROTAGONISTA EL DIVENDRES DIA 23 DE MARÇ. ENS VAN PREPARAR UNA MANUALITAT: FER UNA PAPALLONA MOLT DIVERTIDA. DESPRÉS VAM SORTIR AL PATI A FER JOCS. DIVERTIT, DIVERTIT!!!!

2 comentaris a “PROTAGONISTES DE MARÇ P3B

  1. Tot el que feu és molt xulo i els nens ho passen molt bé i aprenen coses noves! Moltes gràcies pares i mestres per dedicar aquestes estones als nostres fills, compartint il·lusions i afecte!

  2. què bé que ens ho vam passar! és molt bona idea fer el dia del protagonista! ;D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *