PROTAGONISTES MARÇ P5

Durant el mes de Març aquests han sigut els nostres protagonistes! El PABLO ens va explicar el conte d’en “Pinotxo” i després els seus companys i companyes van fer un nas molt llarg com el que li va sortir al Pinotxo quan va dir mentides. A la classe de la pilota, la protagonista era la ILHAM que ens explicava el conte de “L’aneguet lleig”. La següent setmana la protagonista era la VITTORIA amb la que vam estar veient el conte de “El vestit nou de l’emperador” a l’ordinador. El mateix día, el FRANK ens explicava el conte del “Rei Carnestoltes”. I l’última setmana de febrer vam tenir al DAVID amb el conte “El Tabalet” i a l’ABRIL que ens va explicar el conte del “Gegant del Pi”.
Mireu el vídeo, a veure que us sembla!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *