PROTAGONISTES FEBRER P5

Durant el mes de Febrer aquests han sigut els nostres protagonistes! La DANIELA ens va explicar el conte de “El Rossinyol” i després els seus companys i companyes van fer una titella amb plomes i tot! A la classe de l’espai, la protagonista era la SAFIA que ens explicava el conte del “Flautista d’Hamelí” i al final pintavem un dibuix del flautista i un ratolí. La següent setmana la protagonista era la LARA que explicava “La sireneta” i ens regalava un llapis i un bolígraf i una màscara de la sireneta. El mateix día, l’HECTOR ens explicava el conte de l'”Aladí i la llàntia meravellosa” i a continuació feiem unes titelles dels protagonistes del conte. I l’última setmana de febrer vam tenir a l’ADRIAN amb el conte “El rei i la camisa” i a l’AYA que ens va explicar el conte de la “Ventafocs” i després vam pintar un dibuix.
Mireu el vídeo, a veure que us sembla!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *