PROTAGONISTA DE LA SETMANA 14 P4B KARIM

El Karim va ser el protagonista de la setmana de l’11 al 15 d’abril.
El que més li agradaria fer quan sigui gran és pilotar un cotxe de fórmula 1. Ell sap que per arribar a ser-ho cal menjar molt, fer-se gran, estudiar i fer molt d’esport. També sap tot que un pilot necessita un monoplaça, un casc i la malla de sota, un”hans”, un mono que està fet d’un material especial per no cremar-se i uns guants.
Segons el Karim els pilots de fórmula 1 guanyen molts premis, corren molt i també viatgen molt.

El dijous a la tarda, la mare del Karim va venir a la classe per explicar-nos l’ofici de cuinera ja que ella i el seu marit treballen com a cuiners al Port Aventura. Després d’explicar-nos alguns dels menjars que preparen i qeins estris fan servir, va repartir a cada nen uns pastissests típics del Marroc que ella havia preparat a casa; se’ls vam menjar i després vam intentar fer els nostres pastissets de plastilina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *