PROTAGONISTA DE LA SETMANA 12 P4-B EMMA

La setmana del 28 de març a l’1 d’abril, l’Emma Ramón va ser la protagonista de la classe dels Pilots de fórmula 1.
L’Emmá té molt clar que quan sigui gran vol ser cuinera, per això ens va portar dos davantals i una cuineta per a poder jugar durant aquella setmana a la classe.
L’Emma sap que per ser cuinera cal que es faci gran, mengi, cuini i també estudiï molt.
També té clar que una bona cuinera necessita un gorro, un davantal, un guà per treure les coses del forn, una paella i molts estris per a cuinar.

El dijous a la tarda la Susanna, mare de l’Emma, primer ens va explicar a què es dedica el seu marit: és comercial i ven depuradores d’aigua a les cases per tal que l’aigua que consumim directament de l’aixeta es filtri i sigui més “saludable”. Per mostrar-nos la diferència que hi ha entre l’aigua de l’aixeta, i l’aigua un cop filtrada per la depurador, va posar en un got aigua de l’aixeta, i en un altre got, aigua ja filtrada. Va enxufar un aparell i el va col·locar dins els dos gots; al cap d’una estona vam comprovar que el got de l’aigua de l’aixeta es començava a tornar groga, verda…i feia molt mala olor; mentre que l’altre got amb l’aigua filtrada no va patir cap canvi de color ni olor.

Després ens va explicar que ella és educadora i treballa en un centre amb joves que presenten diferents tipus de dificultats. Amb aquets joves ella fa diferents activitats i els ensenya moltes coses. A nosaltres ens va ensenyar com plantar i cuidar un enciam, que després ens vam emportar capn a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *