PROTAGONISTA DE LA SETMANA 11 P4B AITOR

Del 21 al 25 de març l’Aitor va ser el protagonista de la setmana i per això cada dia ens va portar una cosa relacionada amb el futbol, perquè quan sigui gran li agradaria ser futbolista.
Ens va portar una pilota, l’equipament d’un futbolista (samarreta, pantalons, mitges i espinilleres) i també un àlbum amb el que es fa la col·lecció d’enganxines dels diferents equips i futbolistes del moment.

El dijous a la tarda la Vero (la seva mare) ens va venir a explicar en què consisteix la seva feina. Ella es dedica a llegir els contadors de la llum de les cases; per això, necessita un aparell on anota els números de cada contador i els envia a la central.
Després d’ensenyar-nos aquest aparell, ens va ajudar a fer-ne un amb cartolina. Primer vam escriure la data de naixement de cadascú i després el nom, cognom i classe. Per acabar vam doblegar la cartolina per les línies i finalment ho vam enganxar amb pegament tot formant una capseta.

Després la Vero ens va ensenyar a l’ordinador els diferents tipus de contadors que hi ha a les cases i també ens va explicar la importància de fer un ús responsable de la llum i l’electricitat per evitar fer un excés de consum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *