PROTAGONISTA DE LA SETMANA 10 P4B IVAN

L’Ivan Jiménez ha estat el protagonista del 14 al 18 de març.
Fer de bomber és el que més li agradaria a l’Ivan quan es faci gran; per això, diu que ha de fer molt d’exercici, ha de menjar molt, treballar i ser molt fort!
L’Ivan també ens va explicar que quan sigui bomber apagarà el foc i pujarà per l’escala a rescatar els gats que queden atrapats als arbres.
Per explicar-nos una mica més aquesta feina, ens va portar a la classe un camió de bombers i ens va ensenyar com funcionen i quin material porten: manguera, escala,…

El dijous a la tarda la Cori, mare de l’Ivan, va venir a explicar-nos l’ofici de recepcionista; i és que ella treballa a la recepció d’un hotel atenent a les trucades dels clients per a fer la reserva d’habitacions, i per això ens va dir que cal saber parlar diferents idiomes (francès, anglès, castellà, alemany…).
Després d’explicar-nos com funciona la recepció d’un hotel, ens va ajudar a fer una clau per a una de les habitacions de l’hotel “Els pilots de fórmula 1”. Cadascú va fer la seva clau amb cartolina tot escrivint el nom i número d’habitació.

Finalment vam jugar una estona a fer de recepcionistes tot posant-nos uns auriculars i micròfon per a fer la reserva d’habitacions de l’hotel “Els pilots de Fórmula 1”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *