PROTAGONISTA DE LA SETMANA 8 P4B DÍDAC

El Dídac va ser el protagonista la setmana del 7 al 11 de febrer.
Són diversos els oficis que al Dídac li agradaria fer quan sigui gran; però el que més li crida l’atenció és el de BOMBER, perquè podrà apagar el foc del bosc i salvar els animals. Ell diu que per a arribar a ser un bon bomber cal estudiar molt, s’ha de ser valent, s’ha d’estar fort i menjar molt.
El dijous a la tarda, l’Angi (la seva mare), va venir a l’escola a explicar-nos el seu ofici. Ara és mestressa de casa, però fa un temps treballava en una casa de colònies a Cambrils on feia activitats relacionades amb el mar; per això l’Angi ens va portar una peixera plena d’animalets del mar (estrelles de mar, un cran ermità, petxines i cargols de mar).
Després ens va proposar un joc de trobar per la classe els diferents animals que havíem vist a dins la peixera; i com que a nosaltres ens agrada molt jugar….ens ho vam passar d’allò més bé buscant-los!
Finalment el Dídac i la seva mare ens van regalar una peixera buida per la classe, per a que l’anem omplint al llarg del curs amb dibuixos de peixos, cavallets de mar… i també amb coses que trobem per la platja (sorra, petxines…).
Per acabar la tarda, vam berenar galetes amb xocolata que estaven boníssimes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *