PROTAGONISTA DE LA SETMANA 5 P4-B FRANK

La setmana del 17 al 21 de gener el Frank Moreno va ser el protagonista de la classe de P4B.
Futbolista, bomber i policia són alguns dels oficis que més li agraden al Frank; per això al llarg de la setmana ens va ensenyar l’equipament d’un futbolista, ens va portar dos camions de bombers, i fins i tot ens va portar l’uniforme del seu tiet que és mosso d’esquadra.

La tarda del dijous, la Yolanda (la seva mare), ens va venir a explicar el seu ofici. Ella és delineant i per això ens va ensenyar els plànols que fa amb l’ajuda de l’ordinador per a que després es puguin construir les cases on nosaltres vivim.
Després ens va ensenyar com fer el plànol d’una casa, i per això ens va regalar el material necessari (regles, escaires…) per a que cadascú de nosaltres pogués fer el seu propi plànol!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *