PROTAGONISTA DE LA SETMANA 4 P4-B

L’Abril Borrull va ser la protagonista de la setmana del 10 al 14 de gener del 2011.
Al llarg de tota la setmana va portar diverses joguines: la seva primera nina, un recull de fotografies de quan va néixer i un maletí de metge (perquè a l’Abril un dels oficis que més li agraden és el de doctora).

El dijous a la tarda el seus pares van venir a la classe dels pilots de F1 a explicar-nos el seu ofici. Tots dos treballen al mateix lloc: en un hospital, i en una residència d’avis.
Ens van ensenyar alguns dels instruments que fan servir els metges a l’hospital (xeringues, mascaretes, guants, l’aparell per escoltar el cor).
També ens van explicar la feina que fan a la residència:ajuden als avis a mantenir-se en forma i pèr això utilitzen diversos materials que nosaltres vam poder provar!!!.

Una de les sorpreses que ens havien preparat va ser la de disfressar-nos de metges amb bosses de plàstic, guants i mascaretes; i ens ho vam passar d’allò més bé fent de metges.

Finalment, com que una de les activitats que es fan a la residència és fer diferents manualitats amb la gent gran; cadascú de nosaltres va fer un molinet de vent utilitzant el bastonet que els metges utilitzen per a mirar-nos la gola quan estem encostipats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *