Els protagonistes del mes de novembre dels Peixos

A la classe dels Peixos (P3 A) l’Adrià, la Judit i el Leo van ser els protagonistes del mes de novembre.
L’Adrià ens va portar algunes de les seves joguines preferides (puzzles, gormitis, patinet,el nino d’anar a dormir…) i ens va fer un dibuix molt gran per la classe. La seva mare va venir a explicar-nos un conte relacionat amb el nom de la classe.
La Judit ens va portar moltes fotos de quan era petita! També ens va portar algunes joguines, com la blancaneus, el seu nino per anar a dormir, ales de fada,… i ens va portar dibuixos per pintar però no vam tenir temps per dedicar-hi. Els seus pares van venir per fer curses d’atletisme perquè el seu pare i ella en fan moltes!
El Leo també ens va portar un recull de fotografies de la seva família i joguines, sobretot trens que li agraden molt! Els seus pares van venir un dia a fer-nos una foto i així vam poder fer el divendres a la tarda un marc de foto per cadascú decorat en relació al nom de la classe.
A continuació podeu veure les fotos de les activitats realitzades els divendres per les famílies:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *