Bloc de Joves Reporters

Benvinguts al bloc de Joves Reporters.

Aquest bloc intenta ser un espai col·laboratiu, on aneu explicant el procés de les vostres produccions, dificultats, èxits, etc.

Creiem que pot ser un instrument útil de coneixença entre els diferents participants.

En el bloc hi trobareu pàgines per a cada centre que podreu editar, o bé posar-hi l’enllaç al vostre propi bloc. Si l’utilitzeu podrem crear comunitat de Joves Reporters.

12 thoughts on “Bloc de Joves Reporters

 1. rsala

  Salutacions cordials

  Son en Ramon del Dep d’Educació.

  Us felicito pels ànims.

  A veure si engresquem a la resta.

  Ramon

 2. icapdev2

  HOLA! els joves reporters del joanot estan molt treballadors, no paren de fer reportatges de tot el que passa a dins i a fora del centre i ens faran tornar bojos a tots. Això sembla un plató a totes hores!
  Hem penjat a la wiki el reportatge que han fet sobre la visita dels alumnes d’una escola de Perpignan amb qui fem intercanvi. Si ho voleu veure, ja ho sabeu, de cap a la wiki a la pàgina del joanot.

 3. icapdev2

  Avui hem entrevistat Francisco Latorre, Tècnic de So de Michael Moore !!

  En la seva visita a Barcelona , els Joves Reporters del Joanot han pogut entrevistar Francisco Latorre, Cap de So de pel·lícules que han obtingut l’Oscar de Hollywood i la Palma d’Or del Festival de Cannes com “BOWLING FOR COLUMBINE” o “FARENHEIT 9/11 “ i que acaba de rebre el premi del New York Film Festival i la nominació a millor documental dels Oscars 2008 per la darrera realització de Michael Moore que encara no s’ha estrenat al nostre país: “SICKO”, un atac frontal a la sanitat americana.

  En la breu entrevista que ens ha concedit ens ha donat alguns consells per millorar el So de la nostra producció i ens ha parlat també sobre el tema d’aquest any: “L’aigua i l’ecologia”.

  Quan haguem editat l’entrevista, estarem encantats de compartir amb vosaltres aquesta experiència ben aviat a la wiki del Joanot.

  http://drops4eso.pbwiki.com

 4. Ramon

  Felicitats als/les companyes del Joanot !

  Ep, m’interessa, per la manera que té de filmar, en directe i en pla documental, la presa de só ha de ser molt curosa.

  Si es veritat el que presenta en les seves pel.licules el so es pren sobre la marxa, cosa que no vol dir que no vagin llestos i en preparats.

  Si tu, una manera de recollir el so que s’assembla força a la mena de feina que feu vosaltres.

  Quant s’hi pugui accedir mirarem ed linkar-ho a l’Xtecràdio.

  Ep nois i noies: Un 10 !!!!
  Una abraçada

  Ramon Sala

 5. Ramon

  Hola a tots i totes.

  El Departament d’Educació i Panasonic s’han posat d’acord per que el dia 13 de març es faci el lliurament de premis de JJ RR.

  Suposo que ja ho teniu tot molt avançat.

  No es tracta de ser competitius/ves però si podem anar a la Xina , si va.

  Una abraçada a totstes.

  Ramon

 6. icapdev2

  Hola, som els del Joanot.
  Teníem problemes per poder visualitzar els videos que penjàvem al bloc Joves Reporters perquè només ens sortia la pestanya a l’editor però no hi havia “botonets” per poder editat. Amb paciència i seguint els consells de Word Press, hem après que per poder fer-ho funcionar has de fer clic a Refrescar tres o quatre vegades- donant-li temps- i llavors es carrega i es pot editar.

  El que no hi ha manera de penjar és un Reproductor de videos del CANAL JOANOT que he creat a Youtube i que sí que he pogut penjar al bloc de Xtec nostre. ( el que està a sota del vostre a l’índex)
  A veure si us ho podeu mirar i m’ajudeu.
  Petonets i Bon Nadal!

 7. icapdev2

  Ei, que ja us he penjat l’entrevista amb el cap de so de Michael Moore, és molt cutre perquè és amic meu i la vam fer a casa, però ja se sap: “Bueno, Bonito y barato….” no es troba!

 8. Ramon

  L’IES Castell d’Estela d’Amer (Girona), guanyador del concurs Joves Reporters a Catalunya !!!!!

  Hola tots i totes. felicitats a tos els participants. Aquí teniu la nota de premsa que el Departament d’Educació i Panasonic envien als mitjans de comunicació.

  Vosaltres també ho podeu comunicar a qui cregueu convenient.
  Una abraçada, merci per tot i bones vacances.

  Pitu i Ramon

  L’IES Castell d’Estela representarà Catalunya a la fase nacional d’aquest certamen dirigit a fomentar la creativitat i la capacitat de comunicació dels joves a través de les noves tecnologies.

  El guanyador a Catalunya optarà al premi que rebrà el guanyador nacional: un viatge a Japó.

  El segon i tercer classificat han sigut, respectivament, l’IES Joanot Martorell (Esplugues de Llobregat, Barcelona) i l’IES Torre del Palau (Terrassa, Barcelona).

  Barcelona, dijous 14 de març de 2008.- Un total de 10 centres catalans han concursat en el projecte “Joves Reporters” posat en marxa pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i Panasonic Espanya, amb l’objectiu de fomentar la creativitat i la habilitat dels joves per a comunicar a través de les noves tecnologies.

  Carlos Bermúdez, President de Panasonic Espanya, i Joaquim Nuñez, Subdirector general de Formació i Desenvolupament del Personal Docent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, han presidit l’acte en el qual han participat més de 200 alumnes catalans entre 12 i 16 anys, i que va tenir lloc ahir per la tarda a la seu de l’ INEFC (Montjuïc).

  La gala va ser presentada pels periodistes i presentadors de TVE, Marc Martí i Ainhoa Arbizu. L’IES Castell d’Estela d’Amer (Girona) ha sigut el centre guanyador i representarà Catalunya a la fase del concurs a nivell nacional.

  El quadre de guanyadors a Catalunya ha sigut:

  Primer classificat
  IES Castell d’Estela d’Amer (Girona)

  Segon classificat
  IES Joanot Martorell (Esplugues de Llobregat)

  Tercer classificat
  IES Torre del Palau (Terrassa)

  Els estudiants catalans que han participat en aquest concurs d’abast nacional, uns 20 per cada centre seleccionat, han presentat un vídeo de 4 minuts de durada el tema central del qual ha estat l’ecologia i l’aigua. Per aquest motiu, Panasonic ha facilitat a cadascun dels instituts participants un complet equip audiovisual de manera que els alumnes han hagut de produir, realitzar i editar els seus propis vídeos.

  Aquest programa també s’ha dut a terme de forma simultània en 15 escoles més de la Comunitat de Madrid i 16 d’Andalusia. Un jurat format per diferents personalitats dels mitjans de comunicació i l’ensenyament han estat encarregats de premiar els millors vídeos. El centre que resulti guanyador a Espanya participarà en el concurs a nivell mundial on competirà amb escoles de tot el món, sent el premi a nivell internacional un viatge per presenciar els Jocs Olímpics d’Estiu a Pekín.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *