Pintem amb caniques!

El grup 3 us volem ensenyar l’activitat que vam fer l’altre dia amb pintura i caniques. Vam agafar unes safates i dins vam posar un full blanc, després vam començar a sucar les caniques en diferents colors de temperes i les vam ficar dins les safates… ara només faltava pintar i jugar amb elles!! això si… sense tocar-es amb les mans! Al principi ens va temptar, però al final ho vam aconseguir fer. Ens ho vam passar molt bé i fins i tot, al final, vam començar a posar la pintura directament al full per tal que quedés més vistós! Aquí us deixem unes fotos per veure com vam treballar i sobretot com ens ho vam passar!

Cliqueu a les fotos per veure-les més grans i millor.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>