5è i 6è a la paradeta de llibres

Bon dia,

aquest curs amb l’arribada de Sant Jordi, hem pogut tornar a muntar la paradeta de llibres.  Durant els darrers dies, l’alumnat del centre ha anat portant algun dels que tenia a casa i que volia mostrar als companys. Aquest dijous s’han exposat al vestíbul i les nenes i els nens han vist i llegit els que més els hi agradava. L’objectiu d’aquesta activitat és potenciar l’interès per nous llibres. A més, s’han emportat un punt de llibre fet per altres alumnes del centre, que podran fer servir durant les seves lectures.

Per veure algunes imatges de l’activitat podeu fer clic aquí o a la següent fotografia.

Paradeta de llibres

Mestres de cicle superior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *