2 de Maig: Dia Internacional contra el Bullying (5èB)

2 de maig: Dia internacional contra l’assetjament escolar o Día contra el Bullying

El Bullying és definit com la injustícia o abús de poder d’una o varies persones en contra d’altres. El Dia internacional contra el assetjament escolar es commemora el 2 de maig. Es tracta d’una campanya de conscienciació sobre un problema que afecta a milions d’escolars en tot el món. Associacions de Pares i nombroses ONG’s de tot el món van pactar la celebració d’aquest dia per conscienciar la població sobre els riscos que pot causar el bullying o assetjament entre els alumnes així com fer divulgació de mètodes per evitar l’assetjament.

Amb motiu d’aquesta celebració els alumnes de 5èB vam veure la pel·lícula de “Cobardes” que tracta sobre l’assetjament escolar i a més està rodada a la Ciutat de L’Hospitalet. Val a dir que els va remoure sensacions que després vam compartir amb tots.

Aquí us deixem el trailer de la pel·lícula…

A més nosaltres ja vam fer el nostre clam contra l’assetjament escolar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *