Taller d’escriptura creativa [5è i 6è]

Hola tothom! Després de veure una activitat del taller d’anglès Films i songs, ara ens agradaria mostrar-vos un altre taller dels que fem a cicle superior els dimecres a la tarda, el taller d’escriptura creativa.

En aquest taller estem potenciant molt la nostra imaginació i creativitat. En una de les activitats vam haver de crear un petit conte adreçat a nens d’entre 3 i 5 anys, i a més a més confeccionar unes titelles per fer-ho més atractiu. Aquesta activitat la vam fer per grups i vam gaudir molt fent totes aquestes creacions! Finalment, vam poder arrodonir la nostre feina anant a la classe dels ossos (P5) per posar en escena tot allò que havíem realitzat: una petita història representada per titelles fetes per nosaltres mateixos. Els ossos van quedar encantats!

Us deixem unes imatges sobre la preparació del conte i la posada en escena:

Laura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *