LES COLÒNIES A VALLCÀRQUERA!!!

Imagino que els vostres fills i filles ja us deuen haver explicat moltíssimes coses de les colònies, però de totes maneres jo us explicaré alguna coseta més!

Com ja sabeu, vam anar a l’Escola de Natura de Vallcàrquera, situada al Figaró, al parc Natural del Montseny. Les activitats que vam realitzar eren sobre la fauna de riera i de bosc, de manera que vam poder aprofundir en la part d’animals del projecte que estàvem treballant a l’aula, el riu.

A més d’aprendre i gaudir del fantàstic entorn on està situada la casa, vam aprendre a conviure, a ser una mica més autònoms i vam conèixer més a les mestres i als companys i companyes del cicle, entre d’altres coses.

Vam gaudir, vam riure, vam jugar, vam aprendre… en definitiva, ens ho vam passar d’allò més bé!!!!!!!!

Aquí teniu un munt de fotografies de les colònies. Ha estat difícil fer una tria, ja que vam fer moltes fotos!!!

6 comentaris a “LES COLÒNIES A VALLCÀRQUERA!!!

 1. Hola Silvia
  hola Silvia com estas jo estic molt bé els deures no els entenc si cas hem podries penjar una foto del meu gos Andi sisplau.

 2. Hola Txell! Ja sabeu que si no enteneu els deures m’ho podeu preguntar a classe i us ho torno a explicar o us intento resoldre el vostre dubte. De fet, avui un parell de persones m’han demanat un dubte dels deures de mates.

  I sobre la foto del gos, ja sabeu que l’apartat “El nostre racó” és per vosaltres, però m’heu de passar les coses, sinó d’on trec jo la foto del teu gos? jejeje

  Una abraçada!

 3. Hola Silvia. Jo et vaig fer un comentari i no hi es. En podries dir perque no hi es?
  Si us plau. Moltes gràcies.

 4. Hola Èlia, a la classe m’hauries de dir on vas posar el comentari i mirarem perquè no hi és, d’acord? De res guapa!

  Silvia

 5. Hola Silvia
  hola silvia avui li dire a me mare i on deies que era oer que poguesim el desto de les fotos.

  Meritxell

 6. Hola Silvia
  hola silvia grasies per explicar per on tenim que posar les fotos ji ji ji ji

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *