Les deixalles espacials són un problema

Deixalla espacial

Està clar que a tothom encara ens impressiona la posada en òrbita d’un satèl·lit. Veure l’enlairament d’un coet sempre ens crea la sensació d’admiració per la ciència humana. Això està bé, però tal i com ens recorda la llei de conservació de l’energia, res és gratuït. Un dels peatges qu hem de pagar, és l’augment constant de les deixalles espacials: satèl·lits que ja no funcionen, parts d’altres naus, peces inservibles, deixalles de les estacions espacials… Tot això, representa un problema de seguretat per les noves missions, però també planteja una pregunta: si ens preocupa la contaminació de la Terra, no ens hauria de preocupar la de l’espai que l’envolta?

Ampliar la informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *