ELS TRES PORQUETS

A la classe de textos em escrit un conte per presentar-nos a un concurs, l’escarritx.
He après a escriure un conte. La propera vegada he de treballar una mica mes, pensar,…

ARAUS ENSENYO EL CONTE:

Els tres porquets es fan grans i marxen de casa. I el porquet 1 es fa una casa d’ aigua i amb peixos, el segon la seva casa esta feta de jocs de la play station 3 i el tercer va ser el més llest es va fer la casa de metall i ciment i el porquet 3 deia als seus germans:
-Les vostres cases no són segures, no ús oblideu de que per aquí hi ha llops i la mare ve el pròxim dia, jo em prepararia.
I un llop que estava per la zona ho va escoltar i va dir:
-Jo tindré quatre per a ració.
Però el llop no sabia que la mare feia karate. El dia següent el llop arriba quan la mare arriba i el llop va directe a menjar-se’ls i la mare li va fer una puntada al cul que el va enviar a la Lluna.
I el llop quan era a la Lluna va veure uns nois de la NASA i se’ls va menjar i va agafar la seva nau i se’n va anar cap a la Terra, tenia molta sed. Va veure la casa del porquet 1 i és va veure tota la casa.
El porquet 1 va marxar cap a la casa del porquet 2, el llop es va veure la casa sencera i el porquet 2 va dir:
-La meva casa no és pot menjar i el llop va anar i va jugar a tots els jocs, i la casa es va quedar descoberta. I els dos porquets van anar a la casa del 3 porquet, on era la mare, i el llop va entrar per la xemeneia, però la mare no va ser tan tonta i va ficar una olla d’aigua bullint i es va cremar el cul, i el llop per aliviarse es va quedar al fons del mar a viure.

Etiquetes:, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *