Tallers de Carnestoltes

 

Estem molt contents perquè l’alumnat de primer, segon i tercer de primària hem tingut una visita molt especial. I és que resulta que el Carnestoltes ha arribat. Amb tot, aquesta setmana tenim molts esdeveniments als que no podem faltar. Per exemple, avui 19 de febrer hem fet tallers de carnestoltes. Hem fet ulleres divertides, ens hem “tunejat” amb l’ordinador, hem preparat barrets i guants divertits, diademes, hem fet pallassos…. un munt de tallers que ens hem pogut endur a casa.

Aquí us deixem algunes imatges que esperem guardar en el nostre record del dia d’avui.

Fotografies

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *