Treballem els ossos! 1r

Els alumnes de 1r comencem el nou projecte “El cos humà”, aquesta setmana ho fem amb l’esquelet. El Mariano ens ha vingut a veure a la classe, i pobret, està en els óssos. L’hem ajudat a posar nom a cada un dels seus óssos. Després, li hem creat uns amics molt divertits! Amb material d’educació física, hem creat per equips el nostre esquelet, i hem posat nom a tot els óssos. Ha estat una activitat molt enriquidora, però una mica difícil, havíem de posar-nos d’acord el grup per tal de fer un esquelet ben divertit i no equivocar-nos en posar el nom!!!! Estem aprenent moltíssim!!! I ens ho passem genial!!!!  Ara comencem a aprendre aquesta cançó, a veure si us animeu! https://youtu.be/5uujSe9g5p0

Veieu les fotografies AQUÍ

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *