Anem d’excursió a Can Framis! 2n

sdr

El passat dijous vam anar d’excursió a Can Framis. Can Framis és un museu amb moltes pintures i vam veure unes quantes. La guia del museu ens feia moltes preguntes per saber què significaven aquests quadres i què ens volia transmetre l’artista. Vam aprendre que a vegades el quadre no només expressa amb pintura, sino que també ens pot expressar segons el material que ha utilitzat i el soroll que fa.

Després de la ruta pel museu, vam anar a un taller i vam fer d’artistes. La guia ens mostrava alguns sorolls d’uns materials i haviem de tancar els ulls i imaginar que era. Hi havia alguns sorolls que ens recordava a la pluja, d’altres a focs artificials i a partir d’aquí creavem el nostre propi quadre. Vam tenir molta creativitat!

Aquí us deixem les fotos d’aquell dia tan assolejat que després vam gaudir al parc central de Poblenou:

Can Framis

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *