A 3r visitem Les Voltes

“El millor amic és un llibre”. Aquesta dita popular ja la teníem molt clara a tercer i des del 28 de gener, una mica més. Les bibliotecàries de Les Voltes són les responsables! Amb elles vam descobrir la fantàstica biblioteca municipal i alguns dels seus llibres. Amb l’ajuda de la Superbruixa Tina, ens van explicar les normes de funcionament i ús d’aquest espai i vam aprendre com es classifiquen els llibres a una biblioteca. Per acabar la visita, vam fer un joc molt divertit i vam fullejar un munt de llibres.

Ja coneixem el lloc, les normes i els llibres… Quan hi tornem?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qZm3o46z-lQ&edit=vd[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *