VISITEM L’AJUNTAMENT

Divendres dia 7 de març els nens i nenes de 3r vam visitar l’Ajuntament. Primer ens van explicar els orígens de St. Vicenç i vam visitar la zona més antiga. A l’església vam veure la tomba del baró de Cervelló i l’estàtua de St. Vicenç.
Després, a la plaça de l’Ajuntament, ens van explicar coses interessants sobre la història de l’edifici i les coses que es fan allà. Vam fer un dibuix de la façana i, després d’esmorzar, vam pujar a la sala de plens. Allà ens van donar informació sobre les tasques de les diferents regidories de l’Ajuntament. Finalment, vam fer una xerrada molt interessant amb l’alcalde, al que li vam preguntar tot allò que volíem saber sobre la nostra localitat. Es va interessar molt per les nostres preguntes i ens va contestar amb molta amabilitat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *