EXCURSIÓ BATEIG DE MAR ( CATAMARÀ )

El dia 2 de juny del 2010 els nens i nenes de 3rA i 3rB vam fer una excursió a la platja de Castelldefels. Primer vam esmorzar a una fusta i després ens vam posar en banyador. Després de posar-nos en banyador ens van explicar com es deien el senyors que hi havien allà, i ens van explicar les parts del Catamarà.

Quan vam pujar al CATAMARÀ vam anar lluny de la costa fins a una boia gran de color negra i quan vam arribar a la boia negra vam tornar prop de la costa i vam anar nedant fins a la costa . Mentres una barca anava amb cinc nens els altres esperaven jugant amb la sorra, raquetes i pilotes. Ens vam divertir molt.


 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a EXCURSIÓ BATEIG DE MAR ( CATAMARÀ )

  1. jesus serrano perez diu:

    anda!!!estic segur,vui dir segurisim de que ho su vau passar molt be i ho su dic perque jo vaig anar i mu vaig passar genial!!!

    jesus 5éb

    p.d avegades em fico al bloc de cicle mitja jajjaajjaja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *